ברבוניות בציפוי פנקו במילוי תמרים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 24 ברבוניות מפולטות ללא אידרה
  • 1 חבילת תמרים מגולענים
  • 1 שקית פרורי פנקו
  • 2 כפות תבלין קיגי'ן
  • 1 מיץ מלימון אחד
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • שמן
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:
להשרות את הברבוניות בלימון ומים לשעה.
לסנן וליבש.
מטבלים את הקמח בכף קיגי'ן ו-1/2 כפית מלח.
לקמח את הברבוניות .
בקערה לטרוף את הביצים בתוספת 1/4 כפית מלח, פלפל שחור ו-1 כפית קיגי'ן.

למילוי:
למעוך את התמרים ולערבב עם 1 כפית קיגי'ן.
ליצור מעין נקנקיות צרות וקטנות.
ליצור סנדביץ של ברבוניה, באמצע מילוי התמרים ומעל עוד ברבוניה.
לטבול את ה"סנדביץ" בביצה ובפרורי הפנקו.
לטגן בשמן עמוק בסמוך להגשה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים