מצרכים:
- 24 ברבוניות מפולטות ללא אידרה
- 1 חבילת תמרים מגולענים
- 1 שקית פרורי פנקו
- 2 כפות תבלין קיגי'ן
- 1 מיץ מלימון אחד
- 1 כוס קמח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- שמן
- 2 ביצים
אופן ההכנה:
להשרות את הברבוניות בלימון ומים לשעה.
לסנן וליבש.
מטבלים את הקמח בכף קיגי'ן ו-1/2 כפית מלח.
לקמח את הברבוניות .
בקערה לטרוף את הביצים בתוספת 1/4 כפית מלח, פלפל שחור ו-1 כפית קיגי'ן.
למילוי:
למעוך את התמרים ולערבב עם 1 כפית קיגי'ן.
ליצור מעין נקנקיות צרות וקטנות.
ליצור סנדביץ של ברבוניה, באמצע מילוי התמרים ומעל עוד ברבוניה.
לטבול את ה"סנדביץ" בביצה ובפרורי הפנקו.
לטגן בשמן עמוק בסמוך להגשה.