גלילוני אנטריקוט במילוי פירה שורשים וקונפי בצל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 15 פרוסות דקות של אנטריקוט
  • 3 תפוחי אדמה
  • 1 ראש סלרי
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 2 גבעולי טימין
  • 2 בצלים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/4 כוס יין אדום
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית מלח

לרוטב:

  • 2 כפות סילאן
  • 1 כפית חרדל
  • 1/4 כוס סויה
  • 1 כפית פפריקה

אופן ההכנה:

לבשל בסיר עם מים את תפוחי האדמה והשורשים עד לריכוך.
לסנן ולמעוך לפירה.
לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן בשמן זית.
להוסיף את הפלפל השחור, הטימין והסוכר החום ולבשל כדקה.
להוסיף את היין והחומץ הבלסמי ולבשל כ-1/4 שעה.
לכבות ולקרר את הבצל.
להכין את הרוטב על ידי ערבוב כל החומרים.
 

להרכבת המנה:
להניח על כל פרוסת אנטריקוט מילוי מהפירה, לגלגל לרול ולהניח בתבנית.
להבריש כל רול ברוטב.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-5 דקות .

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור