מצרכים:
- 20 עלי סיגר
- 1 כף רסק עגבניות
- 2 כפות מים
- 1 כף שמן
- 1/4 כפית סוכר
- 1 כף תבלין פיצה
- 1 כף אורגנו יבש
- 1/2 כפית מלח
- 150 גרם גבינת עמק מגורדת
- 150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים מלבד הגבינה.
למרוח כל עלה סיגר – רק חצי מהעלה, לפזר גבינה, לקפל את 2 הקצוות של העלה כלפי פני ולגלגל כך שתתקבל צורה של סיגר.
לטגן בשמן עמוק ולהגיש חם.
קרא עוד על שף לאירוע בלתי נשכח