גלילוני סיגר במילוי גבינות בטעם פיצה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 20 עלי סיגר
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 2 כפות מים
  • 1 כף שמן 
  • 1/4 כפית סוכר
  • 1 כף תבלין פיצה
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 150 גרם גבינת עמק מגורדת
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים מלבד הגבינה.

למרוח כל עלה סיגר – רק חצי מהעלה, לפזר גבינה, לקפל את 2 הקצוות של העלה כלפי פני ולגלגל כך שתתקבל צורה של סיגר.

לטגן בשמן עמוק ולהגיש חם.

קרא עוד על שף לאירוע בלתי נשכח

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור