מצרכים:
- 10 פרוסות דקות של בשר סינטה
- 10 שזיפים יבשים מגולענים
- 2 חבושים מקולפים וחתוכים
- 1 בצל
- 100 גרם צנוברים
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 1 כוס יין אדום
- 1 כף סוכר חום
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
למילוי:
לטגן את הבצל עד לקבלת גוון שקוף.
להוסיף את החבושים, השזיפים, התבלינים, לטגן 2-3 דקות ולהוסיף את היין.
לבשל כ-40 דקות, לצנן.
לקלות את הצנוברים, להוסיף למילוי ולערבב.
למלא את פרוסות הסינטה ולגלגל לגלילונים.
למרוח מהנוזלים שנשארו מהמילוי ולהכניס לתנור חם מאוד -200 מעלות – לכ-10 דקות.
מומלץ להגיש על פירה תפוחי אדמה או פירה בטטה.