גלילי חזה עוף במילוי פירות יבשים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 12 פרוסות שניצל
  • 150 גרם צימוקים בהירים
  • 10 שזיפים שחורים מגולענים יבשים
  • 10 משמשים יבשים
  • 100 גרם פיסטוק קלוי
  • 100 גרם קשוי קלוי
  • 2 כפות קיגי'ן
  • 4 כפות צילי מתוק
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור למילוי
  • 1/4 כפית מלח למילוי
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1/4 כוס יין אדום / 2 כפות חומץ בלסמי + 3 כפות מים
  • 1 כף סוכר חום

 

אופן ההכנה:

לערבב את התבלינים – פלפל שחור, מלח, צילי מתוק, קיגין, שמן ושם ולטבל את השניצלים היטב.

להכנת המילוי : 

לטגן את הבצל, להוסיף את כל הפירות היבשים כשהם חתוכים, להוסיף את הסוכר החום, היין או החומץ,

המלח והפלפל למילוי ולערבב כ-3 -4 דקות.

למלא כל שניצל ב-2 כפות של מילוי ולגלגל.

להניח בתבנית כשהתפר כלפי מטה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.

 

                                                                         בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור