מצרכים:
- 12 פרוסות שניצל
- 150 גרם צימוקים בהירים
- 10 שזיפים שחורים מגולענים יבשים
- 10 משמשים יבשים
- 100 גרם פיסטוק קלוי
- 100 גרם קשוי קלוי
- 2 כפות קיגי'ן
- 4 כפות צילי מתוק
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור למילוי
- 1/4 כפית מלח למילוי
- 5 כפות שמן זית
- 1 כף שום כתוש
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1/4 כוס יין אדום / 2 כפות חומץ בלסמי + 3 כפות מים
- 1 כף סוכר חום
אופן ההכנה:
לערבב את התבלינים – פלפל שחור, מלח, צילי מתוק, קיגין, שמן ושם ולטבל את השניצלים היטב.
להכנת המילוי :
לטגן את הבצל, להוסיף את כל הפירות היבשים כשהם חתוכים, להוסיף את הסוכר החום, היין או החומץ,
המלח והפלפל למילוי ולערבב כ-3 -4 דקות.
למלא כל שניצל ב-2 כפות של מילוי ולגלגל.
להניח בתבנית כשהתפר כלפי מטה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.
בתאבון.