דגים אפויים בלימון כבוש

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3 דגים פרוסים
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 1 ראש שום
  • 1 צנצנת לימון כבוש
  • 15 עגבניות שרי חצויים
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס יין לבן

אופן ההכנה:
להניח בתבנית ולערבב היטב,להכניס לתנור חם בחום של 200 מעלות ל30 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות