דגים אפויים בלימון כבוש

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3 דגים פרוסים
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 1 ראש שום
  • 1 צנצנת לימון כבוש
  • 15 עגבניות שרי חצויים
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס יין לבן

אופן ההכנה:
להניח בתבנית ולערבב היטב,להכניס לתנור חם בחום של 200 מעלות ל30 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור