מצרכים:
- 4 פילטים של דג אמנון (מושט) ללא העור חתוך לצורה הרצויה
- 1 כוס פירורי פאנקו / פירורי לחם
לטמפורה:
- 1 כוס קמח
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות קמח אורז
- 1 ביצה
- 1/2 1 כוסות מים קרים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית גיגנ'ר טחון – לא חובה
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1/4 כפית כורכום
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 5 כפות צילי מתוק
- 2 טיפות טבסקו
- מיץ מ-1/2 לימון
אופן ההכנה:
לטמפורה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהניח בקערה במקרר עד לזמן ההכנה.
לטבול את חתיכות הדג בטמפורה, לצפות בפרורי הפאנקו ולטגן.
ניתן להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.
בתאבון