דג בטמפורה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 4 פילטים של דג אמנון (מושט) ללא העור חתוך לצורה הרצויה
  • 1 כוס פירורי פאנקו / פירורי לחם

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות קמח אורז
  • 1 ביצה
  • 1/2 1 כוסות מים קרים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית גיגנ'ר טחון – לא חובה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית כורכום

לרוטב:

  • 3 כפות מיונז
  • 5 כפות צילי מתוק
  • 2 טיפות טבסקו
  • מיץ מ-1/2 לימון

אופן ההכנה:

לטמפורה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהניח בקערה במקרר עד לזמן ההכנה.

לטבול את חתיכות הדג בטמפורה, לצפות בפרורי הפאנקו ולטגן.

ניתן להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.

 

 

                                                                                    בתאבון

 

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים