מצרכים:
- 10 חתיכות יפות של פילה דג
- 3 חצילים
- 2 סלסלת פטריות שמפניון
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 זר פטרוזליה קצוץ
- 5 שיני שום כתוש
- ½ כוס שמן זית
- ½ כפית פלפל
- 1 כף עריסה
- מיץ מתפוז אחד
- גרדת תפוז
- 1 כפות רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
לקלות את החצילים על אש גלויה, לקלוף ולקצוץ .
לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות, חצי מכמות השום, מלח, פלפל, הפטרוזליה והחציל הקלוי המקולף.
לשפוך את התערובת לתבנית אפיה, לשטח.
לערבב את השמן, חצי מכמות שום, כף עריסה, מיץ תפוזים, גדרת התפוז, 2 כפות רוטב טריאקי.
לטבל את פרוסות פילה הדג בתערובת ולהניח על תערובת החציל הקלוי בתבנית.
לאפות בתנור חם בחום של 200 מעלות כ-10 דקות.