מצרכים:
- 4 כוסות קמח
- 5 ביצים גדולות
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1 כף תמצית שקדים
- 1 כף גרדת לימון / תפוז
- 200 גרם פירות יבשים ועורבים ושקדים
אופן ההכנה:
לערבב את הביצים עם כל החומרים מלבד הקמח.
להוסיף את הקמח ולהמשיך לערבב.
להוסיף את הפירות היבשים
מתקבל בצק דביק.
לשמן את הידיים בשמן וליצור 3-4 רולדות שטוחות מהבצק.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
להוציא, לסנן ולהקפיא כשעה.
לפרוס לפרוסות, להניח בתבנית כמו קלפים ולאפות שוב בתנור ב-180 מעלות כ-10 דקות עד להשחמה עדינה.