חזה עוף עם עצם בנוסח צרפתי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 8 חזה עוף עם העור והעצם

למרינדה:

  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 2 כפות חרדל
  • 1 גבעול רוזמרין – רק העלים
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 5 כפות שמן
  • 5 כפות סויה

למילוי:

  • 2 ביצים קשות
  • 2 כפות חרדל
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 50 גרם חזה אוז

אופן ההכנה:

את כל חומרי המילוי יש לטחון קלות לממרח .
בכל חזה עוף ליצור כיס ולמלא במילוי.
לערבב את כל חומרי המרינדה היטב, להניח את חזה העוף בתבנית, למרוח היטב במרינדה, לכסות בניילון נצמד ולהשאיר למרינדה בין שעתיים ללילה במקרר.
לאפות בתנור חם בחום של 200 מעלות כ-20 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור