מצרכים:
לבצק:
- 250 גרם קמח כוסמין
- 250 גרם קמח מלא
- 1/2 כוס סומסום
- 2 כפות קצ'ח
- 1 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
- 1 כף גדושה קורנפלור
- קורט א. אפיה
- 3/4 1 כוס חד פעמי מים
לטעמים:
כיד הדימיון ולפי מה שאוהבים:
- פרמז'ן מגורד
- קצת צילי חריף
- רוטב פסטו
- סוכר
- מיפל
אופן הכנה :
להכניס את כל המצרכים לקערת המיקסר או שקית וללוש עד קבלת בצק אחיד.
ליצור גוש ולהדק.
לשמור במקרר לילה או לפחות כשעתיים .
לחלק ל-4-5 חלקים.
לרדד על ניר אפיה עם קמח עד קבלת עלה דק.
לטעמים השונים:
*** אם משתמשים בנוזל כגון מיפל או רוטב פסטו יש למרוח אותם מעל העלה לאחר הרידוד
*** אם משתמשים בתוספות שאינם נוזלים אפשר להטמיע בתוך הבצק לפני הרידוד ואז לרדד.
לחתוך לצורות הרצויות ולאפות בחום של 175 מעלות כ-15 דקות.
להוציא ולקרר.
בתאבון