חטיפי בייגלה שטוחים בטעמים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:
לבצק:

  • 250 גרם קמח כוסמין
  • 250 גרם קמח מלא
  • 1/2 כוס סומסום
  • 2 כפות קצ'ח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף גדושה קורנפלור
  • קורט א. אפיה
  • 3/4 1 כוס חד פעמי מים

לטעמים:
כיד הדימיון ולפי מה שאוהבים:

  • פרמז'ן מגורד
  • קצת צילי חריף
  • רוטב פסטו
  • סוכר
  • מיפל

אופן הכנה :
להכניס את כל המצרכים לקערת המיקסר או שקית וללוש עד קבלת בצק אחיד.
ליצור גוש ולהדק.
לשמור במקרר לילה או לפחות כשעתיים .
לחלק ל-4-5 חלקים.
לרדד על ניר אפיה עם קמח עד קבלת עלה דק.
לטעמים השונים:
*** אם משתמשים בנוזל כגון מיפל או רוטב פסטו יש למרוח אותם מעל העלה לאחר הרידוד
*** אם משתמשים בתוספות שאינם נוזלים אפשר להטמיע בתוך הבצק לפני הרידוד ואז לרדד.
לחתוך לצורות הרצויות ולאפות בחום של 175 מעלות כ-15 דקות.
להוציא ולקרר.

 

                                                                                    בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור