חלת חג במילוי דלעת ריבת בצל ואגוזים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 ביצה
  • 3 כפות שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
  • ½ ליטר מים פושרים
  • 3 כפות שמן זית/ קנולה 

חומרים למילוי:

  • 1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
  • 4-5 כפות ריבת בצל
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 100 גר אגוזי מלך

אופן ההכנה:
להכניס את כול החומרים לתוך מערבל וללוש כ -10 דקות.
לכסות בניילון ולהניח בצד כ – 1/2 שעה.
לאחר מכן לחלק את הבצק ל – 4 חלקים.
לפתוח כל חלק של בצק על ניר אפיה עם ידיים משומנות.  למלא  במילוי ולסגור  לרולדה.
להניח על מגש עם ניר אפיה ולהשאיר לתפיחה של כ- 1/4 שעה.
למרוח ביצה טרופה, לפזר מעל שומשום ולהכניס לתנור חם לחום של 170 מעלות ל – כ 25 דקות.

להכנת המילוי:
להניח את קוביות הדלעת בתבנית לטבל בשמן ותבלינים ולהכניס לתנור ל1/2 שעה  
לחום של 180 מעלות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור