חסה במילוי אורז, נענע, מוצרלה וצנוברים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 20 עלי חסה נקיים
  • 1/2 1 כוס אורז עגול
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • צרור קטן של עלי נענע קצוץ
  • 100 גרם צנוברים
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • צרור קטן של אורגנו טרי קצוץ
  • 4-5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
להרתיח ליטר וחצי מים עם כף וחצי מלח, להכניס כל עלה למים הרותחים כ-12 שניות, להוציא ולהכניס למי קרח
(חליטה).
למילוי:
לבשל את האורז עם כף שמן זית, 1/2 כפית מלח ו-3 כוסות מים.
להביא לרתיחה, להנמיך, לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות.
לקרר את האורז, לערבב עם כל שאר החומרים.
לפרוס את עלה החסה, להניח באמצעו 2 כפות מהמילוי ולגלגל לגלילה.
להניח בתבנית אפיה משומנת, להוסיף 1/2 כוס מים עם כף שמן ו-1/4 כפית מלח.
לכסות בנייר כסף.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים