טארט טאטן עוגת תפוחים הפוכה לחג

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

מצרכים לבצק:

  • 250 גרם קמח
  • ¼ כפית מלח
  • 2 כפיות סוכר
  • 100 גרם חמאה / מחמאה 
  • 1 ביצה טרופה
  • 3 כפות מיץ תפוזים

לתפוחים ולקרמל:

  • 200 גרם סוכר
  • 50 גרם חמאה/מחמאה
  • 10 תפוחים גרנד מקולפים מגולענים וחצויים
  • 1 מקל קינמון

אופן ההכנה :
להכניס את כול חומרי הבצק למעבד מזון ל כ-1/2 דקה עד קבלת בצק אחיד כדורי.
לעטוף בניילון, להדק ולשמור במקרר לשעה עד יום.
לפתוח את הבצק על ניר אפיה מקומח,  לרדד לריבוע בעובי 2 ס"מ,  גדול יותר מגודל מהתבנית.

להכנת התפוחים בקרמל:
להכניס סוכר חמאה ומקל קינמון למחבת עם תחתית עבה שאפשר להכניס לתנור ולהמיס את הסוכר על אש בינונית עד קבלת קרמל כהה.
להוסיף את התפוחים, לבשל כ- 5 דקות.  
להניח על התפוחים המקורמלים את הבצק ובעזרת מזלג לחורר אותו.
לאפות בתנור חם בטמפרטורה 180 מעלות ל-1/2 שעה.
להוציא, לצנן כ- 10 דקות ולהגיש . 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור