מצרכים:
למילוי:
- 4 ביצים קשות קצוצות
- 2 חבילות טונה
- 1 קופסא של קרם פלפלים (אולביה)
- 1 לימון חתוך לרצועות דקות כולל הקליפה
- 4 כפות זיתים קצוצים
- 3 תפוחי אדמה מבושלים במים וקצוצים
- 1/2 כפית מלח
לבצק:
- 1 קילו קמח
- 3-4 כפות שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 3 כוסות מים פושרים (600 מל"ל)
אופן ההכנה:
אופן הכנת הבצק דומה לשל בצק לפוקצה ופיצה
להכין כ-1/2 ק"ג בצק.
לחלק ל-4 חלקים שווים.
לרדד כל חלק לעלה דק.
לאפות בתנור כ-5 דקות בחום של כ-180 מעלות.
לקרר. למלא כל עלה בתערובת המילוי, לגלגל לרול ולהניח בתבנית כשה"תפר" כלפי מטה.
למרוח בפסטו. לאפות בתנור בחום של 175 מעלות כ-10 דקות.
להוציא מהתנור ולפרוס .