טורטיות עשויות במקום

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים: 

2 כוסות קמח  לבן
1 כף שמרים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
3 כוסות מים פושרים

אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהניח לבצק לנוח כחצי שעה.
לצקת על מחבת משומנת  כף מהתערובת, לשטח וליצור את הצורה הרצויה.
לאפות כל צד כ-2 דקות.
למלא בסלט גוואקמולי או כל מילוי אחר.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור