טנזיה של פירות יבשים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 50 ג' צימוקים
  • 50 ג' משמש מיובש קצוץ
  • 50 ג' אגוזי מלך קצוצים
  • 50 גרם תאנים מיובשות
  • 100 גרם שזיפים מיובשים חתוכים
  • 1 כף סוכר חום
  • 1-2 בצל קצוץ
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס יין אדום

אופן ההכנה:
במחבת מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה, מוסיפים את הסוכר ליצירת קרמל, מוסיפים את האגוזים ומבשלים כחצי דקה.
מוסיפים את משמש, צימוקים , שזיפים ותבלינים ומבשלים עוד כחצי דקה.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ-2 דקות.
מקררים את התערובת.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים