מצרכים:
- 50 ג' צימוקים
- 50 ג' משמש מיובש קצוץ
- 50 ג' אגוזי מלך קצוצים
- 50 גרם תאנים מיובשות
- 100 גרם שזיפים מיובשים חתוכים
- 1 כף סוכר חום
- 1-2 בצל קצוץ
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כוס יין אדום
אופן ההכנה:
במחבת מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה, מוסיפים את הסוכר ליצירת קרמל, מוסיפים את האגוזים ומבשלים כחצי דקה.
מוסיפים את משמש, צימוקים , שזיפים ותבלינים ומבשלים עוד כחצי דקה.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ-2 דקות.
מקררים את התערובת.