טרטלט קוקוס עשיר במילוי שוקולד ותפוז

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:
לטרטלים:

  • 1/2 ק"ג קוקוס
  • 200 גרם מחמאה
  • 1 ביצה
  • 4 כפות קמח מצה לעוגות
  • 1 כפית א.אפיה
  • 1 כף וניל
  • קורט מלח
  • 6 כפות סוכר

למילוי:

  • 1 שמנת
  • 1 מחמאה / חמאה
  • 1 כוס קמח מצה לעוגות
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 גרידת תפוז
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 300 גרם שוקולד
  • 4 ביצים

אופן ההכנה:
לערבב את הקוקוס, המחמאה, הסוכר ותמצית הווניל להוסיף את הקמח וא. אפיה ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
לרדד, לקרוץ עיגולים ולהניח בתוך תבנית שקעים.
 

למילוי:
להביא לרתיחה את השמנת והמחמאה . לכבות את האש.
להוסיף את הסוכר, השוקולד ותמצית הווניל, לערבב היטב, להוסיף קמח מצה ואבקת אפיה.
להוסיף את מיץ התפוז וגרדת התפוז ולערבב.
להוסיף ביצים ולערבב.
לצקת את המילוי לתוך הטרטלטים ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור