מצרכים:
- 6 סטיק פרגית
- 6 פרוסות חזה עוף
- 18 פטריות פורטבלו בנוניות
- לרוטב:
- 3 כפות רסק תפוחים
- 2 כפות סוכר חום
- 3 כפות סויה
- 3 כפות שמן
- 1 כפית גינג'ר
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- 1 כף פפריקה
אופן ההכנה:
לחתוך לחצאים את סטיק הפרגית וחזה העוף.
להכין את הרוטב על ידי ערבוב כל החומרים.
להשרות את סטיק הפרגית והעוף ברוטב כשעתיים.
להוריד את רגלי הפטריות .
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
להכניס את סטיק הפרגית לתנור לכ-20 דקות.
להכניס את העוף לתנור לכ-5 דקות.
להכנת המנה:
לכל מנה – להניח פטרייה, מעל חזה העוף ומעליו את סטיק הפרגית .
למרוח ברוטב.
להכניס לתנור לעוד כ-10 דקות ולהגיש.