טריו פרגיות ופטריות פורטבלו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 6 סטיק פרגית
  • 6 פרוסות חזה עוף
  • 18 פטריות פורטבלו בנוניות
  •  
  • לרוטב:
  • 3 כפות רסק תפוחים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות סויה
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית גינג'ר 
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כף פפריקה

אופן ההכנה:

לחתוך לחצאים את סטיק הפרגית וחזה העוף.
להכין את הרוטב על ידי ערבוב כל החומרים.
להשרות את סטיק הפרגית והעוף ברוטב כשעתיים.
להוריד את רגלי הפטריות .
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
להכניס את סטיק הפרגית לתנור לכ-20 דקות.
להכניס את העוף לתנור לכ-5 דקות. 
 

להכנת המנה:
לכל מנה – להניח פטרייה, מעל חזה העוף ומעליו את סטיק הפרגית .
למרוח ברוטב.
להכניס לתנור לעוד כ-10 דקות ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים