ירקות בצליה לאנטיפסטי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 20 בצלצלים קטנים שלמים ושטופים
  • 4 שומר חתוך לרבעים
  • 2 פלפלים מכל צבע (אדום, ירוק וצהוב) חתוכים לקוביות גדולות
  • 2 קישואים פרוסים
  • 2 בטטה פרוסות
  • פסטו
  • שמן זית
  • פלפל שחור
  • מלח (רק בהגשה)
  • 1 כף סוכר חום
  • 5 כפיות חומץ בלסמי
  • 5 כפות יין אדום

אופן ההכנה:
לשטוף ולחתוך את הירקות. להניח את כל הירקות בתבנית מלבד הבצל והשומר אותם יש להניח בתבנית נפרדת.
לטבל כל תבנית ב-2-3 כפות פסטו, שמן זית ופלפל שחור, לערבב היטב ולצלות בתנור חם מאוד (220 מעלות או יותר)
עד להשחמה (כ-25 דקות).
להוסיף לשומר ולבצלצלים את הסוכר, החומץ הבלסמי והיין, לערבב ולעטוף בניר כסף.
לצלות את השומר והבצלצלים עוד כחצי שעה בחום גבוה.
לקרר, לסדר יפה בצלחת הגשה ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים