מצרכים:
- 3 גזרים
- 1/2 כרוב
- 2 בצלים
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל צהוב
- 2 קישואים
- 5 שיני שום
- 2 ס"מ גינג'ר טרי קצוץ
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 כפית מלח
- 2 כפות צילי מתוק
- 3 כפות הויסן / טאריקי
- 1 כפית פפריקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 חבילת טופו חתוך לקוביות ומושרה בסויה
אופן ההכנה:
חותכים את היקרות לגודל הרצוי ומקפיצים אותם ב-2 כפות שמן במשך 5-10 דקות ללא טיבול.
כשהירקות מוכנים מוסיפים את קוביות הטופו, התבלינים והרטבים וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 3 דקות.