מצרכים:
- 1/2 ק"ג רצועות שיטל (בשר בקר) / רצועות אנטריקוט
- 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות מאוד (גפרורים / גוליאנים)
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
- 1 אננס טרי חתוך לקוביות
- צרור עירית
- 100 גרם קשיו קלוי
- 1/2 כוס צילי מתוק
- מיץ מ-1/2 לימון
- 1/2 ק"ג אורז לבן מבושל
- 1 חביתה מוכנה וקצוצה
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
את הבשר להקפיץ בווק או מחבת חם מאוד בשמן כ-3-5 דקות ולהניח בקערה בצד.
באותו הווק להקפיץ את גזר והפלפלים החתוכים כ-5 דקות עם 4 כפות שמן,
להוסיף את הבשר, את הצילי המתוק והאננס, לבשל עוד כ-3 דקות.
לערבב את החביתה והאורז , להניח על צלחת הגשה ולשים מעל את כל תערובת הירקות והבשר.
לעטר בקשיו ועירית קצוצה.