ירקות מוקפצים בקר ואננס על מצע אורז

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג רצועות שיטל (בשר בקר) / רצועות אנטריקוט
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות מאוד (גפרורים / גוליאנים)
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
  • 1 אננס טרי חתוך לקוביות
  • צרור עירית
  • 100 גרם קשיו קלוי
  • 1/2 כוס צילי מתוק
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1/2 ק"ג אורז לבן מבושל
  • 1 חביתה מוכנה וקצוצה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:
את הבשר להקפיץ בווק או מחבת חם מאוד בשמן כ-3-5 דקות ולהניח בקערה בצד.
באותו הווק להקפיץ את גזר והפלפלים החתוכים כ-5 דקות עם 4 כפות שמן,
להוסיף את הבשר, את הצילי המתוק והאננס, לבשל עוד כ-3 דקות.
לערבב את החביתה והאורז , להניח על צלחת הגשה ולשים מעל את כל תערובת הירקות והבשר.
לעטר בקשיו ועירית קצוצה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים