מצרכים:
- 1 חבילת טופו חתוך לקוביות
- 3 כפות שמן
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
- 1 בצל חתוך לרצועות
- 1 גזר חתוך לגפרורים
- 3 כפות רוטב שזיפים
- 2 כפות צילי מתוק
- 2 כפות רוטב סויה
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כוסות אורז מלא + 1 כף מלח
אופן ההכנה:
לבשל את האורז בליטר וחצי מים + כף מלח עד לריכוך (כחצי שעה).
להשרות את קוביות הטופו עם 1 כף סויה, 1 כף צילי מתוק ו-1 כף רוטב שזיפים.
להקפיץ את הירקות בשמן כ-5 דקות, להוסיף את התבלינים והרטבים.
להוסיף את הטופו, להקפיץ כ-2 דקות.
להניח על מצע אורז מלא.
לעטר בבצל ירוק ולהגיש.