מצרכים:
- 2 ראשי סלרי חתוכים
- 4 גזר חתוך / 1/2 ק"ג גזר גמדי
- 20 תפוחי אדמה זעירים חצויים
- 1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
- 10 בצלי שאלוט חצויים
- 20 שיני שום
- 3 גבעולי רוזמרין (העלים בלבד)
- 5-6 כפות שמן זית
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפות דבש
- 1/2 כפית צילי יבש
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2-3 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
לערבב את כל הירקות והתבלינים,
להניח בתבנית בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות לכ-49 דקות.
לערבב מידי פעם.