ירקות שורש במילוי קינואה ובשר בקר בניחוח רכז רימונים.

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 סלק
  • 1 לפת
  • 1 גזר
  • 1 קולורבי
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כוס יין
  • 1/4 כוס רכז רימונים
  • 1 כפית שום
  • 1 כוס מים

 

מצרכים לבשר הטחון:

  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בהרט / ראס אל חנות
  • 1 כוס צימוקי זרש / חמוציות
  • 1 כוס קינואה ועדשים שחורים מבושלים

 

אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות לקוביות.
להקפיץ את הירקות בסיר / ווק עם 3 כפות שמן.
להוסיף את יתר המצרכים (פלפל, מלח, סוכר, יין, רכז רימונים, שום ומים) לבשל כשתי דקות לשפוך לתבנית לכסות ולאפות 40 דקות.

לבשר הטחון:
לטגן 1 בצל קצוץ,  להוסיף את הבשר, פלפל שחור ושום ולטגן היטב.
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, הבהרט / ראס אל חנות, צימקי זרש / חמוציות והקינואה והעדשים השחורים המבושלים.
בצלחת מניחים בשכבות בתוך טבעת: שכבת ירקות שורש, מעליה שכבת בשר ומעל שוב ירקות שורש.
מעל ניתן לזלוף מהרוטב שנוצר בתבנית לקישוט.

                                    בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור