ירקות שורש בקרמל של יין אדום

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

2 גזרים
1 קולרבי
1 סלק
1 שורש סלרי
1/2 כוס יין
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס סוכר חום
2 גבעולי טימין
1 גבעול רוזמרין
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
לחתוך לצורה הרצויה להניח בתבנית.
לערבב היטב ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות כשעה.

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות