כדורי בצק פריך מסולת במילוי תמרים ואגוזים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג סולת
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוס מים
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 קופסאות ממרח תמרים
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 1 כפית קינמון
  • שמן לטיגון

לסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 גרידת לימון ותפוז

אופן ההכנה:
לסירופ:
להרתיח את המים, הוסיף את הסוכר והלימון, לערבב היטב ולהניח בצד.

לעוגיות:
להכניס לסיר 1 כוס שמן, להביא לרתיחה ולהוריד מהאש.
להוסיף את הסולת, הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח ולערבב היטב ובזהירות.להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך.
ליצור כדורים בגודל הרצוי, לשטח, למלא במעט ממרח תמרים ואגוזים ולסגור כמו קובה.
לטגן בשמן עמוק .
להוציא מהשמן, לטבול בסירופ ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור