חומרים:
למילוי הבשר
1 ק״ג בשר טחון
1 כוס בצל ירוק קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
1 כף אבקת פטריות פורציני
1 כפית אבקת ג’ינג’ר
3 כפות טאריקי
2 כפות רוטב דגים
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כוס מים
לבצק :
1 ק״ג קמח
2 כפות שמרים
1 כף סוכר
1/2 ליטר מים פושרים
1 ביצה
1 כף מלח
3 כפות שמן זית
מעל כדורי המאפה סומסום רגיל ושחור
אופן ההכנה:
לבשר :
לערבב היטב בקערה ליצור כדורים בגודל הרצוי
לבצק :
ללוש בקערת המיקסר כ 5 דקות.
לשים בצד להתפחה לכחצי שעה.
להוציא מהקערה, ללוש, לחלק לשלושה חלקים, לפתוח ולשטח כל חלק.
לחתוך לריבועים קטנים, למלא בכדור בשר ולסגור היטב.
להניח בתבנית עם ניר אפיה.
לעטר בסומסום.
להתפיח כ1/4 שעה ולאפות בתנור חם של 170 מעלות כ-20 דקות.
בתאבון