מצרכים:
- 20 כנפי עוף חצויות ל-2
- 1 כף גינג'ר יבש
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כף קייגי'ן
- ¼ כוס רוטב צילי מתוק
- 3 כפות טריאקי
- 2 כפות רוטב סויה
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה:
לערבב את מיץ התפוזים והגינג'ר ולהשרות את הכנפיים ברוטב שנוצר כשעתיים.
לסנן, להניח בתבנית ולצלות בתנור חם מאוד (כ-220 מעלות) עד לקבלת צבע שחום.
לשפוך את הנוזלים שנוצרו בתבנית.
לערבב את כל החומרים שנשארו ליצירת רוטב, לשפוך חצי מהכמות על הכנפיים שבתבנית, לערבב ולהכניס שוב לתנור לעוד כרבע שעה בחום גבוה.
להניח את הכנפיים בקערת הגשה, לטפטף מעל את שאר הרוטב, לעטר בשומשום קלוי ולהגיש.