לביבות אפונה ואבוקדו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3 תפוחי אדמה מבושלים
  • שתי כוסות אפונה קפואה מופשרת.
  • 1 כוס אבוקדו חתוך לקוביות
  • 1 כפית שום
  • 1/2 כוס קמח שיפון
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:

להכניס את תפוחי האדמה לקערה ולמעוך לפירה.
להוסיף את שאר המוצרים ולערבב בעדינות.
ליצור לביבות בגודל הרצוי .
לטגן בשמן.
להגיש עם יוגורט, לימון ועירית.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות