מצרכים:
- 1 כרוב פרוס דק – 1/2 כרוס לבן + 1/2 כרוב סגול
- 1 כוס חד פעמית של שבבי בצל יבש / 1 בצל רגיל חתוך ומטוגן
- שמן לטיגון
לטמפורה:
- 1 כוס קמח
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות קמח אורז
- 1 ביצה
- 1/2 1 כוסות מים קרים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית גינגר טחון – לא חובה
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 5 כפות צילי מתוק
- 2 טיפות טבסקו
אופן ההכנה:
לטמפורה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהניח בקערה במקרר עד לזמן ההכנה.
לרוטב:
לערבב את כל חומרי הרוטב ולהניח בקערה בצד.
לערבב את כל החומרים עם הטמפורה, לטגן לביבות במחבת.
להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.
בתאבון