לביבות כרוב יפניות בטמפורה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 כרוב פרוס דק –  1/2 כרוס לבן + 1/2 כרוב סגול
  • 1 כוס חד פעמית של שבבי בצל יבש / 1 בצל רגיל חתוך ומטוגן
  • שמן לטיגון

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות קמח אורז
  • 1 ביצה
  • 1/2 1 כוסות מים קרים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית גינגר טחון – לא חובה

לרוטב:

  • 3 כפות מיונז
  • 5 כפות צילי מתוק
  • 2 טיפות טבסקו

אופן ההכנה:
לטמפורה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהניח בקערה במקרר עד לזמן ההכנה.

לרוטב:
לערבב את כל חומרי הרוטב ולהניח בקערה בצד.
לערבב את כל החומרים עם הטמפורה, לטגן לביבות במחבת.
להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.

 

                                                                                    בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור