לזנית תרד וגבינות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

 

חומרים:

1 חבילה של דפי לזניה
250 גרם גבינה מגורדת עירקית/ פטה
250 גרם מוצרלה/ קוטג
250 גבינה צהובה מגרדת
1 שקית עלי תרד ביבי
2 כוסות מים חמים
1 כף שבבי בצל יבשים
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

בתבנית גדולה לפזר בתחתית שני חופנים של עלי תרד, לסדר מעל חמישה דפי לזניה ומעל לפזר שליש תרד ושליש מהתערובת הגבינות.
להמשיך כך בעוד שכבות עד שהכל נגמר.
לערבב את הבצל, המלח והמים.
לצקת מעל את המים.
לכסות בניר אפיה וניר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות כשעה.

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים