לזנית חצילים וגבינות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

3 חצילים
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
500 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם גבינת פטה
2 כפות פסטו
150 גבינת מוצרלה מגורדת

לרוטב העגבניות

6 עגבניות
זר קטן של בזיליקום קצוץ
½ כוס שמן זית
1 כפית שום
½ כפית פלפל שחור
½ 1 כפית מלח
1 כף אורגנו יבש
1 כוס קמח תירס (קמח פולנטה)

אופן ההכנה

לערבב את כל הגבינות (מלבד גבינת המוצרלה) והפסטו.
לפרוס את העגבניות.
לערבב את כל חומרי רוטב העגבניות ולהניח בצד.
לחתוך את החצילים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
לטבל בשמן, פפריקה, מלח ופלפל שחור.
לסדר בתבנית שכבה של חצילים.
לשפוך מעל את תערובת הגבינות.
להניח את פרוסות העגבניות ולצקת מעל את רוטב העגבניות.
לכסות את התבנית בנייר כסף.
לאפות בתנור שחומם ל-190 מעלות כחצי שעה.
להוציא ולפזר את גבינת המוצרלה מעל.
להכניס שוב לתנור לחצי שעה ללא כיסוי.

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור