מצרכים:
- 1 קילו קמח
- 3 כפות שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- 1 כף מלח
- 2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
להניח 2 שקיות ניילון בקערה (אחת בתוך השנייה), להכניס את הקמח לשקית, ליצור גומה ולהכניס לתוכה את הסוכר,
השמרים והמים.
לכסות את הגומה בקמח.
לפזר מסביב את המלח.
לקשור את השקיות וללוש את החומרים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
להניח בצד כחצי שעה להתפחה וללוש שוב .
לקמח את משטח העבודה, לשפוך את הבצק ולחלקו ל-3 חלקים שבים.
לרדד ביד כל חלק עד לקבלת הצורה הרצויה.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות כ-15-10 דקות עד לקבלת גוון חום מסביב.