חומרים:
1/2 קילו קמח ללא גלוטן
1 כוס תערובת קמח כוסמת ומש
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר חום
3 כפות טחינה
2 כפות שמן קוקוס
1/2 1 כפיות מלח
2 ביצים
3 כוסות מים חד פעמי
אופן הכנה:
לתערובת כוסמת ומש – לטחון 1/2 כוס של גרגירי כוסמת + 1/2 כוס של גרגירי מש במטחנה.
להכניס את כל החומרים לקערת מיקסר ולערבל עם וו לישה כעשר דקות.
לכסות את הבצק לכ-1/2 שעה.
ללוש שוב במיקסר כשתי דקות.
בתבנית גדולה או 2 תבניות קטנות לשים נייר אפיה ועליו את הבצק.
להשאיר להתפחה של כחצי שעה.
לאפות כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
*** ניתן להוסיף לבצק גרעיני דלעת, אגוזים, חמוציות וכו' לפי הטעם.
בתאבון