לחם ללא גלוטן

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

1/2 קילו קמח ללא גלוטן
1 כוס תערובת קמח כוסמת ומש
2  כפות שמרים יבשים
2  כפות סוכר חום
3  כפות טחינה
2 כפות שמן קוקוס
1/2 1  כפיות מלח
2 ביצים
3  כוסות מים חד פעמי

אופן הכנה:

לתערובת כוסמת ומש  – לטחון 1/2  כוס של גרגירי כוסמת + 1/2 כוס של גרגירי מש במטחנה.

להכניס את כל החומרים לקערת מיקסר ולערבל עם וו לישה כעשר דקות.
לכסות את הבצק  לכ-1/2 שעה.
ללוש שוב במיקסר כשתי דקות.
בתבנית גדולה או 2 תבניות קטנות לשים נייר אפיה ועליו את הבצק.
להשאיר להתפחה של כחצי שעה.
לאפות כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.

*** ניתן להוסיף לבצק גרעיני דלעת, אגוזים, חמוציות וכו' לפי הטעם.

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות