לחם ללא גלוטן

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

1/2 קילו קמח ללא גלוטן
1 כוס תערובת קמח כוסמת ומש
2  כפות שמרים יבשים
2  כפות סוכר חום
3  כפות טחינה
2 כפות שמן קוקוס
1/2 1  כפיות מלח
2 ביצים
3  כוסות מים חד פעמי

אופן הכנה:

לתערובת כוסמת ומש  – לטחון 1/2  כוס של גרגירי כוסמת + 1/2 כוס של גרגירי מש במטחנה.

להכניס את כל החומרים לקערת מיקסר ולערבל עם וו לישה כעשר דקות.
לכסות את הבצק  לכ-1/2 שעה.
ללוש שוב במיקסר כשתי דקות.
בתבנית גדולה או 2 תבניות קטנות לשים נייר אפיה ועליו את הבצק.
להשאיר להתפחה של כחצי שעה.
לאפות כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.

*** ניתן להוסיף לבצק גרעיני דלעת, אגוזים, חמוציות וכו' לפי הטעם.

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור