מצרכים:
- 1 ק"ג קמח
- 3 כפות שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמן זית
- 1 חבילת תרד קצוצה (רק העלים)
- 600 מל"ל מים פושרים (3 ½ כוסות חד פעמיים)
אופן ההכנה:
להכניס את כל המצרכים מלבד עלי התרד למיקסר וללוש כחמש דקות.
להניח בצד לתפיחה של כחצי שעה עד שעה.
להוסיף את עלי התרד, ללוש וליצור את הצורה הרצויה בידיים משומנות.
(ניתן ליצור מעין כיכרות שטוחות כמו פיתה).
להניח להתפחה כ-10-15 דקות.
לאפות בתנור חם של 200 מעלות או על מחבת שטוחה (פלנצ'ה) או אפילו על המנגל או על אבנים לוחשות.