מצרכים:
- 450 גר' קמח שיפון
- 450 גר' קמח לחם
- 200 גר' קמח מלא
- 800 מל"ל מים
- 1 כף סוכר
- 1 כף מלח
- 3 כפות שמן זית
- 4 כפות שמרים יבשים
- ½ כוס אגוזי מלך
- כוס חמוציות
אופן ההכנה:
להכניס את החומרים (ללא האגוזים והחמוציות) לקערת מיקסר עם וו לישה ולערבל במשך 10 דקות.
להוסיף 1/2 כוס אגוזי מלך וכוס חמוציות.
להמשיך ללוש עוד כשתי דקות .
להוציא את הבצק ולהכניסו לתבנית אפיה עם ניר אפיה.
להדק את הבצק היטב.
לכסות במגבת ולהניח בצד להתפחה של שעה.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כשעה.