לחם שיפון, חמוציות, סומסום, גרעיני חמניות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 450 גר' קמח שיפון
  • 450 גר' קמח לחם
  • 200 גר' קמח מלא
  • 800 מל"ל מים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • כוס חמוציות

אופן ההכנה:
להכניס את החומרים (ללא האגוזים והחמוציות) לקערת מיקסר עם וו לישה ולערבל במשך 10 דקות.
להוסיף 1/2 כוס אגוזי מלך וכוס חמוציות.
להמשיך ללוש עוד כשתי דקות .
להוציא את הבצק ולהכניסו לתבנית אפיה עם ניר אפיה.
להדק את הבצק היטב.
לכסות במגבת ולהניח בצד להתפחה של שעה.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כשעה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים