לחמניות בריוש בציפוי פיסטוק חלבי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים / קובית שמרים טריים
200 גרם חמאה / מחמאה
4 כפות סוכר
2 כפות דבש
1/2 כפית מלח
1/2 ליטר מים פושרים
2 שקיות סוכר וניל
100 גרם פיסטוק חלבי טחון גס
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה
להניח את כל החומרים מלבד החמאה, הפיסטוק והביצה במיקסר עם וו לישה וללוש במשך כ-3 דקות.
להוסיף את החמאה הרכה וללוש עוד כ-5 דקות.
להכניס לשקית ניילון, לקשור ולהניח להתפחה כ-1/2 שעה.
להוציא את הבצק מהשקית, ללוש כדקה, לחלק לכדורים בגודל כדור פינג פונג קטן ולהניח בתבנית עם נייר אפיה.
להשאיר להתפחה נוספת.
למרוח כל כדור בביצה טרופה ולפזר מעל פיסטוק.
לאפות בתנור חם בחום של 170 מעלות כ-30-25 דקות עד להשחמה.

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים