לחמניות לפסח 1

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג קמח פרורי מצה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 6 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים מלבד הביצים למיקסר ולערבב כ-2 דקות.
להוסיף את הביצים אחת אחת עד לקבלת בצק אחיד ורך.
להכניס לשקית זילוף וליצור לחמניות בצורה הרצויה.
לאפות בתנור בחום של 175 מעלות כחצי שעה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות