לחמניות לפסח 2

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • ½ 2 כוסות מים
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה / מחמאה
  • ½ ק"ג קמח מצה
  • 3-4 ביצים

אופן ההכנה:
להרתיח את המים, הפלפל, המלח והחמאה / מחמאה.
במערבל לשים את הקמח ולצקת מעל את המים שהרתחנו, לערבל עם וו גיטרה – ללוש כ-2 דקות במהירות בינונית.
להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי לישה.
ללוש כ-5 דקות נוספות.
להכניס את התערובת לשק זילוף, לחתוך את הקצה וליצור לחמניות.
לאפות בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-1/4 שעה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור