מצרכים:
- ½ 2 כוסות מים
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 100 גרם חמאה / מחמאה
- ½ ק"ג קמח מצה
- 3-4 ביצים
אופן ההכנה:
להרתיח את המים, הפלפל, המלח והחמאה / מחמאה.
במערבל לשים את הקמח ולצקת מעל את המים שהרתחנו, לערבל עם וו גיטרה ללוש כ-2 דקות במהירות בינונית.
להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי לישה.
ללוש כ-5 דקות נוספות.
להכניס את התערובת לשק זילוף, לחתוך את הקצה וליצור לחמניות.
לאפות בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-1/4 שעה.