לחמניות פסח – הגרסה המושלמת

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

  • 2  תפוח אדמה גדולים
  • 2  בטטה בנוני
  •  1/2 ליטר טחינה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר חום
  • 6  ביצים
  • 1  שקית אבקת אפיה

 

אופן ההכנה:

לאפות את תפוחי אדמה והבטטה בתנור כשעה.
לקרר ולקלף.
להניח בקערה, למעוך לפירה, להוסיף מלח, ביצים, סוכר לערבב היטב.
להוסיף את הטחינה ואבקת האפיה.
לערבב עד קבלת בצק סמיך.
למזוג לתבנית שקעים ולאפות כחצי שעה.

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות