ליבת חציל ושווארמה של דג

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים: 

לחצילים:
3 חצילים חתוכים לעיגולים בעובי של שלושה ס״מ
5 כפות שמן
1/2 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור

לדגים :
שלושה ארבעה פליטים של דג אמנון
1 בצל גדול
1 כוס פולי סויה / אפונה
4 שיני שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית תבלין שווראמה
1/2 כוס פטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה:

לחצילים:
לחתוך כל חציל לעיגולים בעובי של שלושה ס״מ, לשטוף היטב במים תוך כדי טבילה במים כדי להוציא את המרירות.
לטבל במעט שמן מלח פפריקה ופלפל שחור ולהכניס לתנור חם 200 מעלות לכחצי שעה ריכוך והשחמה .

לדגים :
להוריד את העור מהדג,לחתוך לפרוסות דקות כמו שווארמה.
לטגן בצל, להוסיף את  פולי סויה או אפונה, להוסיף את הדגים.
לטבל בשום מלח פלפל שחור ותבלין שווארמה .

להגשה:
על כל צלחת להניח חציל, מעליו את תערובת הדגים ופולי הסויה ולהגיש .

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים