מאפה בצק עלים ובצק פריך במילוי קרם פאטיסיר ופירות העונה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 בצק עלים
  • 1 בצק פריך קפוא
  • 1 קרם פאטיסיאר
  • פירות העונה – תפוחים מקולפים,שזיף, פירות יער קפואים
  • 3 כפות סוכר

בצק פריך:

  • 1 כוס קמח
  • 50 גרם חמאה / מחמאה
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 4 כפות חלב / מים קרים

קרם פאטיסיאר מהיר:

  • 1/2 ליטר שמנת  מתוקה / שמנת צמחית
  •  4 כפות אינסטנט פודינג וניל – 1 שקית
  • 1 כף תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס במיקרו.

אופן ההכנה:

בצק פריך: להניח את כל המצרכים במעבד מזון, לטחון עד לקבלת בצד אחיד (ולא יותר).

לחלק ל-4 חלקים שוים ולגלגל כל חלק לרול קטן.

להקפיא בשקית.

לקרם: במקסר להקציף את השמנת, הפודינג והוניל עד לקבלת קרם אחיד .

להמיס את השוקולד הלבן, לשפוך את השוקולד למתערובת בזמן ההקצפה ולהקציף עוד כחצי דקה.

להכניס לשק זילוף ולמקרר.

** מומלץ לכנין את הקרם יום.

לפירות: לחתוך את הפירות לצורה הרצויה, להניח את הפירות והסוכר במחבת ולהביא לרתיחה תוך ערבוב.

לכבות ולהניח לקירור.

הכנת המנה: לרדד את בצק העלים, לגרד מעל עם פומפיה את הבצק הפריך, לחצוך לריבועים או לצורה הרצויה להגשה – יש רק לחתוך ולא צריך להפריד את החלקים.

** מומלץ לחתוך עם גלגלת פיצה.

להכניס לתנור שחומם מראשם ל-190 מעלות כ-12 דקות או עד לקבלת בצק זהוב שחום.

לקרר את הבצק.

מעל לכל ריבוע בצק לזלוף כמות נדיבה של קרם ומעל לעטר עם הפירות והרוטב.

** מומלץ לבנות את המנה בזמן ההגשה.

                                    בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור