מצרכים:
- בצק עלים
- בשר אנטריקוט
- 2 כפות חרדל
- כפית קיגו'ן
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- חופן עלי ביבי קצוץ
- 2 כפות סויה
- חצילים שנאפו מראש בתנור בשמן זית ועשבי תיבול / פטריות מוקפצות עם בצל (דוקסל פטריות)
אופן ההכנה:
מכינים רוטב מהחרדל, התבלינים, הסויה ועלי הביבי.
מניחים את הבצק על משטח ומרדדים מעט,
מוסיפים את הבשר ומעליו את הרוטב והחצילים או דוקסל הפטריות,
סוגרים את הבצק על המילוי עושים מעט חריצים על הבצק לשחרור אדים באפייה מכניסים לתנור ל-45 דקות.