מצרכים:
- 3-4 פילה דג אמנון חתוך לקוביות
- 250 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
- 1 בצל קצוץ
- 1 כוס חומוס
- 1/2 כוס אפונה
- 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
- 1 גבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות
- 1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות
- 3-4 כםות גבינת פרמזאן
לבלילה של הפשטידה :
- 2 כפות קורנפלור
- 1/2 קמח לבן
- 2 ביצים
- 1/2 מים
- 4 כפות שמן זית
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
אופן הכנה :
לטגן את כל הירקות במחבת כ-5 דקות ולצנן.
להכניס את כל מרכיבי הבלילה לקערת ולערבב היטב במטרפה ידנית.
להוסיף את הירקות והדגים לבלילה ולערבב היטב.
לשפוך לתבנית משומנת .
*** ניתן לפזר מעל גבינת פרמזאן.
לאפות בתנור חם של 180 מעלות כ- 40 דקות.
בתאבון