מאפה דגים וירקות גינה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3-4 פילה דג אמנון חתוך לקוביות
  • 250 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כוס חומוס
  • 1/2 כוס אפונה
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות
  • 1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות
  • 3-4 כםות גבינת פרמזאן

לבלילה של ‏הפשטידה :

  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 קמח לבן
  • 2 ביצים
  • 1/2 מים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה :

לטגן את כל הירקות במחבת כ-5 דקות ולצנן.
להכניס את כל מרכיבי הבלילה לקערת ולערבב היטב במטרפה ידנית.
להוסיף את הירקות והדגים לבלילה ולערבב היטב.
לשפוך לתבנית משומנת .
*** ניתן לפזר מעל גבינת פרמזאן.
לאפות בתנור חם של 180 מעלות כ- 40 דקות.

 

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור