מאפה ירקות קלוים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

לירקות :

  • 1 בטטה
  • 1 בצל
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1/2 כרובית
  • 200 גרם זיתים מגולענים
  • צרור קטן בזיליקום
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית שום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 200 גרם גבינת מוצרלה + פרמזאן

לבלילה של ‏הפשטידה :

  • 1/2 כוס קמח כוסמין
  • 1/2 קמח לבן
  • 4 ביצים
  • 1/2 מים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 שקית אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה :

לירקות:
לחתוך את הירקות לצורה הרצויה להניח בתבנית לטבל ולערבב היטב.
להכניס לתנור חם 200 מעלות לכ – 20 דקות,  להוציא ולצנן.

לבלילה :
להכניס את כל מרכיבי הבלילה לקערת ולערבב היטב במטרפה ידנית.
להוסיף את הירקות לבלילה, לערבב היטב.
לשפוך לתבנית אפיה משומנת, לפזר מעל את הגבינות.
לאפות בתנור חם של 180 מעלות כ – 40 דקות.

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור