מאפה פסטיה אישי במילוי עוף

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

1 חבילת פילו
20 קעריות אלומניום חד פעמי
1 ק"ג סטיק פרגית
6 שיני שום
6 גבעולי סלרי
2 גזרים
2 בצלים
1 כפית בהרט
1 כף פפריקה
2 עגבניות מגורדות גס
1 כפית מלח
6 כפות שמן זית
3 ביצים
5 עלי דפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי

אופן ההכנה
להניח את הפרגיות בשלמותן בסיר עם 1 ליטר מים.
להכניס לסיר 3 שיני שום, 2 גזרים חתוכים גס ואת גבעולי הסלרי.
לבשל כ-45 דקות.
לאחר צינון הציר והפרגיות, לקצוץ בסכין דקה מאוד את הפרגיות.
בסיר נוסף לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הפרגיות ולהקפיץ כדקה.
להוסיף את שאר התבלינים.
להוסיף חצי כוס מציר המרק, לבשל כ-2 דקות, לכבות ולהעביר את הפרגיות לקערה.
בסיר לבשל חביתה מ-3 ביצים.
לפתוח עלה פילו על משטח ישר (לדוגמא שיש), למרוח עליו שמן זית, להניח מעליו עוד עלה וגם אותו למרוח בשמן זית.
לחתוך את העלים ל-4 חלקים שווים.
להניח כף גדושה ממילוי הפרגיות בתוך כל עלה, לסגור ולהניח אותו בתבנית כשהסגירה כלפי מטה..
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כ-10 דקות עד להשחמה.
להוציא, לפזר מעל מעט קינמון ואבקת סוכר כנהוג במרוקו ולהגיש.

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור