מצרכים לבצק:
- 1 ק״ג קמח 3 כפות שמרים
- 1 כף סוכר
- 600 מיליליטר מים פושרים (4 כוסות חד פעמי)
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמן
מצרכים למילוי:
- 1 כוס בצל ירוק
- 1 כוס בזיליקום
- 1 כוס אורגנו טרי
- 2 כפות אורגנו יבש
- 1 כפית שום כתוש
- 1/2 כוס שמן זית
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
לבצק: להכניס את כל המצרכים לשקית לשים כחמש דקות להניח בצד לשעה.
לפתוח שלושה דפי אפיה, למרוח מעט שמן על כל אחד.
לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק בצק על דף אפיה ולהניח שליש מהמילוי עליו.
לגלגל לרולדה ליצור חילזון ולפתוח שוב את הבצק לגודל ניר האפיה.
ניתן לפזר מעל גבינה או להכניס גבינה לתוך תערובת הירקות.
בתאבון.