מצרכים:
- 1 ק"ג קמח
- 1 כף סוכר
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות שמן זית
- ½ 3 כוסות ( כוסות חד פעמי) מים פושרים
- 1 כוס קמח תירס
למילוי בטטה גבינות:
- 3 בטטות אפויות מעוכות לפירה
- 150 גר גבינה צהובה
- 100 גרם פרמזן
אופן ההכנה:
מכניסים למערבל את כול החומרים ולבצק מלבד קמח התירס ולשים כחמש דקות.
מניחים את הבצק בצד לשעה מכוסה בניילון.
בינתיים מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה עד לקבלת עיסה אחידה.
אחרי שעה לפתוח את הבצק על משטח עבודה עם ידיים משומנות.
לחלק לכ-30 כדורים.
לפתוח כל כדור בצק, למלא במלית הבטטות, לסגור ולהדק היטב כך שהמילוי נמצא כולו בתוך הבצק.
לגלגל בקמח תירס.
ישנן 2 אפשרויות להכנה:
1. לטגן בשמן עמוק בחום 180 מעלות.
2. לאפות על נייר אפייה בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
בתאבון