מצרכים:
- חבילה של עלי סיגר
- 50 גרם חמאה
- 1-2 חבילות עלי תרד
- 1/2 ק"ג תערובת גבינות (גבינה צהובה, מוצרלה, אמנטל, קוטג ) גבינות שיש בבית
- 1 כף פסטו
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 4 כפות שמן זית
- 1 כפית שום
- 1 בצל
אופן הכנה :
לטגן את הבצל עם שמן הזית עד להזהבה.
להוסיף את התרד, 25 גרם חמאה, להמשיך לטגן ולערבב.
להוסיף את השום ולערבב עד שעלי התרד יתרככו.
להוריד מהאש, להוסיף את תערובת הגבינות.
עכשיו יש למלא את עלי הסיגר בתערובת.
ניתן לעשות מנות אישיות ע"י מילוי עלה אחד או 2 ולגלגל.
ניתן להניח תחתית של עלי סיגר על תבנית כשעלי הסיגר חצי מחוץ לתבנית , למלא בתערובת ואז לסגור בשולים של עלי הסיגר שהשארנו מחוץ לתבנית כך שכל התערובת תהיה מכוסה.
להמיס בחצי כוס מים רותחים את 25 גרם החמאה שנשארה ולשפוך מעל עלי הסיגר בתבנית (או אם עשינו מאפה אישי להבריש כל מאפה מעל ).
לפזר עוד גבינה מגורדת מעל עלי הסיגר.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות .
בתאבון